Zaklada Sveučilišta u Rijeci u suradnji s partnerom Alarm Automatika d.o.o raspisala je natječaj za Nagradu za transfer znanja.

Transfer znanja jedan je od strateških ciljeva Sveučilišta u Rijeci i Zaklade Sveučilišta u Rijeci koji obuhvaća sve naplatne djelatnosti kojima se, koristeći kompetencije, stručno znanje i opremu Sveučilišta, stvara vrijednost za gospodarske i druge subjekte, a najboljim poslovnim praksama doprinosi dobrobiti Sveučilišta i njegovih sastavnica, zaposlenika i društvenog okruženja.

Cilj i svrha Nagrade su prepoznavanje i nagrađivanje primjera dobre prakse – uspješnih transfera znanja sa Sveučilišta u Rijeci u gospodarsku i širu zajednicu. Natječajem se dodjeljuje jedna nagrada u kategorijama: poslovna suradnja (Consultancy), inovacijski projekti (Contract Research) i razvoj tehnoloških rješenja (Technology Transfer). Predlagatelji kandidata za Nagradu mogu biti voditelj tima, sastavnica Sveučilišta u Rijeci i gospodarski subjekti (pravne osobe).

Prijave se, zajedno sa svom ostalom dokumentacijom, dostavljaju putem Zakladinog EPP sustava (dostupnim na: www.zaklada.uniri.hr/epp) najkasnije do 30. rujna 2022. godine. Nepotpune i nepravodobne prijave neće se razmatrati. U slučaju dodatnih pitanja slobodno nas kontaktirajte na zaklada@uniri.hr.

NATJEČAJNA DOKUMENTACIJA

Natječaj za dodjelu nagrade transfer znanja

Uvjeti i upute za prijavu

Povezana vijest:  Objavljeno Global Compact COE izvješće