Veliko nam je zadovoljstvo pozvati Vas na dodjelu nagrada sveučilišnog case study natjecanja Realizator 2019. koja će biti održana u srijedu, 29. siječnja 2020. u Sali Senata Sveučilišta u Rijeci s početkom u 14 sati (Trg braće Mažuranić 10, Rijeka).

Nagradit će se prva najbolja rješenja svakog od šest poslovnih slučajeva, pa će tako 40 studenata sastavljenih u 18 timova primiti novčane nagrade u iznosu od 3.000,00 kn za prvo, 2.000,00 kn za drugo te 1.000,00 kn za treće mjesto. Osim novčanih nagrada, pobjedničkim timovima Step Ri osigurao je i službeni razgovor za pristup programu besplatne podrške razvoja inovativnih poslovnih ideja, a dodijelit će se i nagrada najaktivnijem timu ovogodišnjeg natjecanja, povratne karte autobusnog prijevoznika Arriva za destinaciju u Hrvatskoj po vlastitom izboru.

Uz ravnateljicu Zaklade, profesoricu Ivu Rinčić te direktora za razvoj poslovanja znanstveno-tehnologijskog parka Step Ri Nevena Tamaruta, dodjeli će prisustvovati i predstavnici poduzeća i institucija uključenih u natjecanje – Nataša Grlaš, voditeljica razvoja marketinga i prodaje Arriva Hrvatske; Branko Papeš, direktor Dogma nekretnina; Matej Mostarac i Biljana Maljković Jakovac, Gradonačelnik Grada Kastva i pročelnica Odjela za opće poslove i društvene djelatnosti Grada Kastva; Nataša Kovačić Stilinović, direktorica ljudskih resursa Hotela Njivice; Rafaela Bačić Milun, voditeljica pravnih poslova i intelektualnog vlasništva JGL-a, te Neven Kundija, direktor tvrtke MEP.

Realizator je pokrenut 2016. kako bi studentima pružio praktično iskustvo na rješavanju stvarnih poslovnih izazova, potaknuo razvijanje prezentacijskih vještina, interdisciplinarnu suradnju i edukaciju, povezivanje s drugim kreativnim studentima i poduzećima, te razvoj inovativnih ideja.

U četiri edicije sudjelovalo je skoro 300 studenata s 14 od 15 sastavnica Sveučilišta u Rijeci, a ukupno je zaprimljeno gotovo 50 izvrsnih poslovnih rješenja.

Povezana vijest:  Javni poziv za prijavu mladih novinara u sklopu projekta COOPower