Pridružite se velikom Realizator 2019. otvorenju!

Realizator 2019. start

Studentsko case study natjecanje Realizator dokazano je primjer dobre prakse koji na inovativan način povezuje sveučilišnu i poslovnu zajednicu. S tim u vezi, i ove godine šest izazovnih slučajeva ponuđeno je studentima u cilju pronalaska inovativnih i kreativnih rješenja.

Realizator 2019. poslovni partneri i slučajevi su: Arriva Hrvatska – „Osmisliti razvoj loyalty programa“, Dogma nekretnine „Primjena novih tehnologija u prometu nekretninama“, Grad Kastav „Vandalizam u Gradu Kastvu“, Jadran galenski laboratorij „Zaštita prava intelektualnog vlasništva“, MEP „Analiza isplativosti razvoja proizvoda 3D SIMULATOR ZA SIGURNO UPRAVLJANJE PROMETOM LNG TANKERA  u nastavi i edukaciji pomoraca“ i Njivice Hoteli – „Sustav nagrađivanja zaposlenika u hotelskoj industriji“.

Realizator foto 1

Slučajeve će predstaviti Nataša Grlaš, voditeljica razvoja marketinga i prodaje Arriva Hrvatske; Branko Papeš, direktor Dogma nekretnina; Biljana Maljković Jakovac, pročelnica Odjela za opće poslove i društvene djelatnosti Grada Kastva; Rafaela Bačić Milun, voditeljica pravnih poslova i intelektualnog vlasništva JGL-a; Neven Kundija, direktor tvrtke MEP i Nataša Kovačić Stilinović, direktorica ljudskih resursa Njivice Hotela.

Veliko otvorenje natjecanja bit će održano u srijedu 22. listopada 2019. s početkom u 17 sati u prostoru Step Ri znanstveno-tehnologijskog parka (Ul. Radmile Matejčić 10, Kampus, Rijeka). Prilika je to studentima da se pobliže upoznaju s poduzećima, slučajevima i bogatim programom kreativnih edukacija, treninga, druženja, tribina i sl. Program otvorenja dostupan je na poveznici.

Natjecanje je otvoreno za sve studente u Rijeci, a sudjelovati mogu u timovima od dva do četiri člana. Rok za prijavu je 27. listopada 2019. Sve dodatne informacije dostupne su na mrežnim i Facebook stranicama Zaklade Sveučilišta u Rijeci.

Zaklada sudjeluje u projektu

Zaklada sudjeluje u projektu

Arhiva


O nama | Prioriteti | Organizacijska struktura | Temeljni dokumenti | Godišnja izvješća | Djelatnost Upravnog odbora