Otvorene prijave za drugu generaciju polaznika i polaznica Akademije poslovnih vještina

44500741_2153952344923863_8897473053760421888_n

Otvorene su prijave za sudjelovanje u drugoj godini jednogodišnjeg programa edukacija za menadžere/ice organizacija civilnog društva i društvenih poduzeća koji se odvija kroz inovativan model volontiranja najboljih stručnjaka/kinja iz poslovnog sektora.

Pohađanjem Akademije poslovnih vještina  direktori/ce, predsjednici/e, voditelji/ice odjela, većeg programa ili projekta u organizaciji civilnog društva ili društvenom/impact poduzeću će, zahvaljujući iskustvima stručnjaka/inja iz poslovnog sektora, steći znanja iz područja menadžmenta, leadershipa, marketinga i financija, ali i dobiti priliku za umrežavanje s najboljim menadžerima/icama u organizacijama društvene ekonomije.

Jedna od polaznica prošlogodišnjeg programa bila je i ravnateljica Zaklade Sveučilišta u Rijeci, izv. prof. dr. sc. Iva Rinčić koja je istaknula kako je Akademija poslovnih vještina odličan primjer ne samo povezivanja i sustavnog pristupa podizanju poslovnih vještina čelnika neprofitnih organizacija, koliko i otvaranja znanjima i iskustvima realnog svijeta, ali i obrnuto.

Program će se odvijati od listopada 2019. do svibnja 2020. u Zagrebu kroz 13 cjelodnevnih edukacija, a prijave su otvorene do 4. listopada 2019. u 12 sati.

Zaklada sudjeluje u projektu

Zaklada sudjeluje u projektu

Arhiva


O nama | Prioriteti | Organizacijska struktura | Temeljni dokumenti | Godišnja izvješća | Djelatnost Upravnog odbora