Započeo novi ciklus stručne prakse u Zakladi Sveučilišta

Temeljem Ugovora o obavljanju stručne prakse redovitih studentica i studenata Ekonomskog fakulteta u Sveučilišta u Rijeci, te nastavne uspješne suradnje, u Zakladi Sveučilišta 17. travnja 2019. započeo je novi ciklus usavršavanja u sklopu kolegija Stručna praksa.

Nastojeći studentima i studenticama ponuditi realne izazove i zadatke, stručna praksa u Zakladi formirana je kroz tri modula: Prikupljanje sredstava, Projektni menadžment i PR&Komunikacije. Više informacija o modulima dostupno je OVDJE.

Dominik Čičić, student 3. godine preddiplomskog studija Poslovna ekonomija, smjer Menadžment, doprinijet će pokretanju projekta Alumni Zaklade, te razvoju programskog sadržaja 4. edicije case study natjecanja Realizator 2019., kao i vidljivosti među studentima.

Tijekom prošle godine u Zakladi se usavršilo osam studenata/ica u ukupnom fondu od 640 sati. Svi zainteresirani studenti i studentice za obavljanje stručne prakse u Zakladi mogu se javiti na mail zaklada@uniri.hr ili Centru za karijere Ekonomskog fakulteta.

Zaklada sudjeluje u projektu

Zaklada sudjeluje u projektu

Arhiva


O nama | Prioriteti | Organizacijska struktura | Temeljni dokumenti | Godišnja izvješća | Djelatnost Upravnog odbora