Najava 5. utrke Akademski zec

Utrka, Akademski zec

Zaklada Sveučilišta u Rijeci, u suradnji s Riječkim športskim sveučilišnim savezom (RŠSS) i Gradom Kastvom, organizira utrku Akademski zec na kastavskim šetnicama u subotu, 26. svibnja 2018. s početkom u 10:00 sati.

Cilj ovog projekta je potaknuti studente i djelatnike Sveučilišta, ali i građane, na kretanje i druženje u prirodi, te unapređenje zdravog načina života. Također, cilj je unaprijediti suradnju između akademske i lokalne zajednice odnosno uključiti lokalnu zajednicu u sveučilišne projekte.

Akademski zec održat će se petu godinu u trail obliku na dvije staze  – PUŽ (5.3 km) i ZEC (9.28 km). Želja je proširiti projekt i uključiti više sudionika iz lokalne i regionalne zajednice, obitelji i šetače, ali i ozbiljnije rekreativce.

Staze su za ovu utrku osmišljene zanimljivo i originalno, no dostupne svim razinama sudionika. Nakon utrke slijedi proglašenje pobjednika, dodjela nagrada i ugodno druženje. Prigodne nagrade osigurala je trgovina sportske opreme Decathlon, a dodjeljuju se za prva tri mjesta u muškoj i ženskoj kategoriji.

Prijave će biti otvorene uskoro na našim mrežnim stranicama, a kako nam je bilo prošle godine uz čak 148 trkača i trkačica pogledajte ovdje.

Zaklada sudjeluje u projektu

Zaklada sudjeluje u projektu

Arhiva


O nama | Prioriteti | Organizacijska struktura | Temeljni dokumenti | Godišnja izvješća | Djelatnost Upravnog odbora