Otvorene prijave za drugu ediciju case study natjecanja Realizator 2017.

dizajn

Zaklada Sveučilišta u Rijeci s ponosom predstavlja drugu ediciju sveučilišnog case study natjecanja Realizator 2017.!

Natjecanje je osmišljeno i pokrenuto kako bi približili studentima izazove s kojima se susreću poduzeća u realnom sektoru. Radeći na stvarnim poslovnim slučajevima i razvijajući najbolja rješenja za poduzeća, riječki studenti i studentice dobivaju mogućnost prethodno stečeno znanje prenijeti u praksu te razviti konkretne vještine potrebne na tržištu rada.

Drugo izdanje Realizatora donosi mnoštvo novosti i zanimljivosti. Ova edicija podijeljena je u tri modula: startni, edukativni i natjecateljski. Okupili smo skoro pa dvostruko veći broj poduzeća, a sudjeluju Infobip d.o.o.Jadran galenski laboratorij d.d., Javna ustanova Priroda, Metis d.d. Zagrebačka banka d.d. Poslovni slučajevi podijeljeni su u tri tematske kategorije: razvoj poslovnog i marketing plana, inovacija usluga i proizvoda, te projekti društveno odgovornog poslovanja.

Za istaknuti je i povećan fond nagrada koji iznosi za 3.000,00 kuna za prvo mjesto, 2.000,00 kuna za drugo i 1.000,00 kuna za treće i to za svaki poslovni slučaj! Osim novčanih nagrada, naš partner Step Ri za najbolje timove osigurao je i izravan ulazak u uži izbor druge generacije besplatnog šestomjesečnog programa podrške i razvoja poslovnih ideja CERIecon Playparka Rijeka. Realizator 2017. završit će dinamičnim pitching eventom na kojemu će natjecatelji prezentirati svoja rješenje pred stručnim žirijem u samo par minuta.

Poslovni slučajevi bit će objavljeni na mrežnim stranicama Zaklade Sveučilišta, a ovim putem vas pozivamo i na njihovo predstavljanje, odnosno Otvorenje Realizatora 2017. koje će biti održano 2. studenog 2017. s početkom u 17 sati u Step Ri znanstveno tehnologijskom parku Sveučilišta u Rijeci (Radmile Matejčić 10, Rijeka).

Prijave se vrše putem ONLINE OBRASCA, a otvorene su do 2. studenog 2017. Prijavljeni natjecatelji bit će kontaktirani po objavi poslovnih slučaja za njihov odabir, a poslovni slučaj bit će moguće odabrati i na dan njihovog predstavljanja.

Sudjelovati mogu studenti u timovima od 2 do 4 člana, a organizator predviđa i mogućnost spajanja u timove studenata koji su iskazali pojedinačni interes za sudjelovanjem u natjecanju, ovisno o broju tako iskazanih interesa.

Za više informacija pogledajte službeni JAVNI POZIVPROGRAMPRAVILA NATJECANJA  i FAQ – Realizator 2017., a za sve dodatne informacije slobodno nam se obratite putem e-maila na realizator@uniri.hr.

Zaklada sudjeluje u projektu

Zaklada sudjeluje u projektu

Arhiva


O nama | Prioriteti | Organizacijska struktura | Temeljni dokumenti | Godišnja izvješća | Djelatnost Upravnog odbora