Otvorene prijave za treking utrku AKADEMSKI ZEC

akademskizecji-768x398

Zaklada Sveučilišta u Rijeci, u suradnji s Riječkim športskim sveučilišnim savezom (RŠSS) i Gradom Kastvom, četvrtu godinu za redom organizira utrku Akademski zec na kastavskim šetnicama u nedjelju, 28. svibnja s početkom u 10:00 sati.

Cilj ovog projekta je potaknuti studente i djelatnike Sveučilišta, ali i građane, na kretanje i druženje u prirodi, te unapređenje zdravog načina života. Također, cilj je unaprijediti suradnju između akademske i lokalne zajednice odnosno uključiti lokalnu zajednicu u sveučilišne projekte.

Akademski zec održat će se po četvrti put, ove godine na dvije staze  – PUŽ (7km) i ZEC (12-15km). Želja je proširiti projekt i uključiti više sudionika iz lokalne i regionalne zajednice, obitelji i šetače, ali i ozbiljnije rekreativce.

Staze su za ovu utrku osmišljene zanimljivo i originalno, no dostupne svim razinama sudionika. Nakon utrke slijedi proglašenje pobjednika, dodjela nagrada i ugodno druženje. Prigodne nagrade osigurala je trgovina sportske opreme Decathlon, a dodjeljuju se za prva tri mjesta u muškoj i ženskoj kategoriji.

Natjecatelj/ica koji prvi stigne na cilj od svih sudionika osvaja nagradu specijalne bolnice “Medico” i to preventivni sistematski pregled posebno kreiran za pobjednika utrke. Pregled obuhvaća laboratorijske pretrage krvi i urina, mjerenje arterijskog tlaka i pulsa, EKG, izračun indeksa tjelesne mase i specijalistički pregled kod liječnice interne medicine – pulmologije.

Prijaviti se možete na sljedećoj poveznici. Prijave su otvorene do 21. svibnja 2017., a detalje o prijavama i pravilima utrke možete saznati ovdje. Tri osobe koje nam pošalju najoriginalnije slike svoje pripreme za utrku na zaklada@uniri.hr do 19.05., biti će oslobođene startnine!

Zaklada sudjeluje u projektu

Zaklada sudjeluje u projektu

Arhiva


O nama | Prioriteti | Organizacijska struktura | Temeljni dokumenti | Godišnja izvješća | Djelatnost Upravnog odbora