Zaklada na dodjeli zahvala za potporu Formula Student projektu 2013./2014.

U petak, 17. listopada 2014. godine u prostorijama Tehničkog fakulteta u Rijeci, Riteh Racing Team predstavio je rezultate u protekloj sezoni vezane za prestižno natjecanje Formula Student.

Ujedno su se članovi tima zahvalili svim sponzorima i partnerima projekta te najavili planove za novu sezonu i izradu novog, petog po redu bolida.

 

 

Prije same prezentacije i predstavljanja novih planova okupljenima su se obratili prorektor, profesor Zlatan Car i mentor projekta, profesor Sanjin Braut uz riječi podrške i zeleno svijetlo za izgradnju novog bolida i nove uspjehe Riteh Racing Teama.

Tijekom zahvale, članovi su prezentirali i predstavili tijek izrade bolida u sezoni 2013./2014. ali i razloge nesreće na natjecanju u Italiji gdje je bolid RRC3 u manje od 30s izgorio do neprepoznatljivosti.

Kasnije je uslijedila podjela zahvalnica svim okupljenim sponzorima, a nakon toga krenulo se u razgledavanje prostorija tima gdje su članovi organizirali malu zakusku za sve prisutne te se ujedno mogao vidjeti i bolid RRC3.

 

Zaklada sudjeluje u projektu

Zaklada sudjeluje u projektu

Arhiva


O nama | Prioriteti | Organizacijska struktura | Temeljni dokumenti | Godišnja izvješća | Djelatnost Upravnog odbora