Riječka ideja u Lideru

Ravnateljica Zaklade objasnila je “Riječku ideju” u poslovnom tjedniku Lider!

Obavijest o godišnjem odmoru

Zbog godišnjeg odmora djelatnica Zaklada Sveučilišta u Rijeci s redovitim radom ponovno počinje 16. kolovoza. Za eventualne upite u tom razdoblju moguće je obratiti se na zaklada@uniri.hr.

Rok za izbor idejnog rješenja vizualnog identiteta – 15. rujna 2016.

Zaklada Sveučilišta u Rijeci obavještava autore/ice i kreativne timove koji su se prijavili na Natječaj za izradu idejnog rješenja vizualnog identiteta kako je novi rok za izbor pobjedničkog rada 15. rujna 2016.

Rok za odabir produžen je radi nemogućnosti organiziranja sjednice Upravnog odbora tijekom ljetne stanke, te administriranja središnjih Zakladinih natječaja za organizaciju i sudjelovanje na znanstvenim skupovima.

Na natječaj za izradu idejnog rješenja vizualnog identiteta Zaklade Sveučilišta u Rijeci pristiglo je ukupno 40 radova. Nastavi čitati

Zakladin glasnik ZAKon od jeseni u novom izdanju

U Zakladi Sveučilišta u Rijeci vrijedno se pripremaju novosti koje ćemo službeno predstaviti na jesen, a jedna od njih je i novi oblik Zakladinog online glasnika – ZAKon. Ovaj glasnik do sada je izašao u čak 30. brojeva, a sadrži… Nastavi čitati

Zelena čistka – Poziv na aktivnosti čišćenja Kampusa

Ususret domaćinstvu Europskih sveučilišnih igara rektor Sveučilišta u Rijeci prof. dr. sc. Pero Lučin i gradonačelnik Grada Rijeke mr. sc. Vojko Obersnel pozivaju Vas da se odazovete akciji čišćenja Zelena čistka koja će biti održana u subotu, 18. lipnja 2016. s početkom u 9 sati u Kampusu Sveučilišta u Rijeci.

Nastavi čitati

ZAKon br. 30

Obavijest o produžetku roka za izbor idejnog rješenja vizualnog identiteta

Zaklada Sveučilišta u Rijeci obavještava autore/ice i kreativne timove koji su se prijavili na Natječaj za izradu idejnog rješenja vizualnog identiteta kako se rok za izbor pobjedničkog rada produžuje na najranije 1. srpnja 2016., a točan datum bit će određen nakon prvog sastanka Ocjenjivačkog suda.

Razlog navedenom je raspisivanje i administriranje središnjih Zakladinih natječaja za organizaciju i sudjelovanje na znanstvenim skupovima.

Nastavi čitati

Projekt genderSTE predstavljen na Informativnom danu i radionici „Znanost s društvom i za društvo”

Ravnateljica Rinčić predstavila je projekt genderSTE (Science, Technology, Environment – COST Action TA1201) na Informativnom danu i radionici „Znanost s društvom i za društvo”.  Nacionalni informativni dan i radionica za horizontalnu aktivnost programa Obzor 2020 održana je u Zagrebu,… Nastavi čitati

[OBAVIJEST] Moguće poteškoće u radu EPP sustava, produžen rok prijava i dostupni ogledni obrasci

Poštovani prijavitelji, obavještavamo vas kako su, uslijed ponovljenih napada na mrežne stranice Zaklade Sveučilišta u Rijeci, moguće povremene poteškoće rada online EPP sustava za prijavu na Natječaje za sudjelovanje i organizaciju skupova 2016.

Informatička služba Zaklade Sveučilišta u što kraćem roku nastojat će otkloniti nastali problem. Sukladno navedenom, rok za prijavu na natječaje produžen je do 6. lipnja 2016., a dostupni su i ogledni obrasci.

Nastavi čitati

Poziv na informativni dan i radionicu „Znanost s društvom i za društvo“ o provedbi Obzor 2020 projekata

Agencija za mobilnost i programe EU i Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta pozivaju Vas na nacionalni informativni dan i radionicu za horizontalnu aktivnost Obzora 2020 „Znanost s društvom i za društvo“ o provedbi Obzor 2020 projekata, otvorenom pristupu, otvorenoj znanosti,… Nastavi čitati

Rezultati natječaja za izradu idejnog rješenja nagrade Fritz Jahr

Temeljem Sporazuma o poslovnoj suradnji između Znanstvenog centra izvrsnosti za integrativnu bioetiku pri Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu (ZCIIB), Dokumentacijsko – istraživačkog centra za europsku bioetiku „Fritz Jahr” Sveučilišta u Rijeci (DICEB) i Zaklade Sveučilišta u Rijeci (Zaklada), zaključenog i potpisanog u Rijeci 02. svibnja 2016. godine, raspisan je natječaj za izradu IDEJNOG RJEŠENJA NAGRADE ZA PROMOCIJU EUROPSKE BIOETIKE „FRITZ JAHR“.

Na prijedlog povjerenstva, a u ime naručitelja predstojnik DICEB-a, prof. dr. sc. Amir Muzur donio je odluku o odabiru pobjedničkog rada:

Nastavi čitati

Zaklada sudjelovala na 3. Danu karijera Pomorskog fakulteta Rijeka

Zaklada je 18. svibnja 2016. godine sudjelovanju na 3. Danu karijera Pomorskog fakulteta u Rijeci.

Sa zadovoljstvom smo bili među 45 tvrtki, institucija, udruga i subjekata iz javne i državne uprave koji su podržali ideju da se na jednom mjestu… Nastavi čitati

Produžen rok natječaja za izradu idejnog rješenja vizualnog identiteta

Zaklada Sveučilišta u Rijeci 07. travnja 2016. raspisala je natječaj za izradu idejnog rješenja vizualnog identiteta Zaklade Sveučilišta u Rijeci. Radi velike zainteresiranosti, rok za slanje radova produžen je do 30. svibnja 2016.

Cilj natječaja je postići prepoznatljiv, originalan, komunikativan i suvremen vizualni identitet kao temelj sustavne komunikacije Zaklade Sveučilišta u Rijeci prema korisnicima, partnerima i javnosti.

Nastavi čitati

Čestitke pobjednicima 3. Akademskog zeca i objava konačnih rang lista

U subotu, 14. svibnja 2016. na kastavskim šetnicama održana je treća po redu utrka Akademski zec u organizaciji Zaklade Sveučilišta u Rijeci, Riječkog športskog sveučilišnog saveza i Grada Kastva. Unatoč kišovitom vremenu, ovogodišnju trail utrku pamtit ćemo po rekordnom broju prijavljenih i proširenju na čak tri staze.

Cilj ovog projekta bio je potaknuti studente i djelatnike Sveučilišta, ali i građane, na kretanje i druženje u prirodi, te unapređenje zdravog načina života. Također, cilj je unaprijediti suradnju između akademske i lokalne zajednice odnosno uključiti lokalnu zajednicu u sveučilišne aktivnosti.

Nastavi čitati

ZAKon br. 29

Zaklada sudjeluje u projektu

Zaklada sudjeluje u projektu

Arhiva


O nama | Prioriteti | Organizacijska struktura | Temeljni dokumenti | Godišnja izvješća | Djelatnost Upravnog odbora