Poziv na dodjelu nagrada natjecateljima Realizatora 2017.

U srijedu 7. ožujka 2018. s početkom u 14 sati, u prostoru caffe bara Kampus (Akvarij, Radmile Matejčić 5), održati će se dodjela nagrada pobjednicima druge edicije sveučilišnog case study natjecanja Realizator.

Nagraditi će se prva tri najbolja… Nastavi čitati

Poziv na okrugli stol ”Obrazovanje, znanost, humanost”

Odgoda rezultata natječaja za izradu mrežnih stranica

Zaklada Sveučilišta u Rijeci, radi nemogućnosti održavanja sjednice Upravnog odbora u planiranom roku, odgađa objavu rezultata natječaja za izradu mrežnih stranica objavljenog 14. studenog 2017. godine.

Sljedeća sjednica Upravnog odbora planirana je za početak ožujka. Po održavanju… Nastavi čitati

Podsjetnik o petom ciklusu prijava na fond SIZIF

Obavještavamo Vas kako je u tijeku peti ciklus prijava na Natječaja za financiranje znanstveno-istraživačke djelatnosti studenata Sveučilišta u Rijeci (SIZIF) raspisan dana 01. ožujka 2017. godine.

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane da se prijave, a više o samom natječaju možete… Nastavi čitati

Poziv za dodjelu potpora programa “Solidarnost” fonda “Aleksandar Abramov”

Na mrežnim stranicama Sveučilišta u Rijeci objavljen je  Javni poziv za dodjelu potpora programa “Solidarnost” Fonda “Aleksandar Abramov” namijenjenih redovitim studentima Sveučilišta u Rijeci slabijeg imovinskog stanja.

Prijave se podnose online, putem SharePoint portala, a krajnji… Nastavi čitati

Rezultati natječaja fonda SIZIF – četvrti ciklus

Zaklada Sveučilišta u Rijeci i Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci dana 28. prosinca 2017. donijeli su Odluku o dodjeli sredstava temeljem Natječaja za financiranje znanstveno-istraživačkih djelatnosti studenata Sveučilišta u Rijeci od 1. ožujka 2017. godine.

Na natječaj je ukupno pristiglo… Nastavi čitati

Zaklada Sveučilišta u Rijeci želi Vam sretne i ugodne blagdane

Obavijest o radu ureda Zaklade

Obavještavamo da će ured Zaklade biti zatvoren 2. i 3. siječnja, a u periodu od 8.-12. siječnja, zbog radova u uredu, bit ćemo dostupni isključivo na mail zaklada@uniri.hr ili na sljedeće mailove:

Ravnateljica Zaklade – iva.rincic@medri.uniri.hr… Nastavi čitati

Proglašeni pobjednici Realizatora 2017.

Prethodna dva mjeseca održavala se druga edicija case study natjecanja Realizator, na kojemu je ove godine sudjelovalo čak 77 studenata i studentica! Studenti su rješavali poslovne slučajeve pet renomiranih poduzeća: Infobip d.o.o., Jadran galenski laboratorij d.d., Javna ustavnova Priroda, Metis… Nastavi čitati

Natječaj za stručno osposobljavanje za Stručni suradnik / stručna suradnica za odnose s javnošću

Zaklada Sveučilišta u Rijeci dana 21. prosinca 2017. raspisuje natječaj za stručno osposobljavanje za Stručnog suradnika / stručnu suradnicu za odnose s javnošću. Rok prijave je 29. prosinca 2017. Nastavi čitati

Na ‘Pitching day’ natjecanju predstavljena rješenja poslovnih slučajeva Realizatora 2017.

U srijedu 13. prosinca, u  Znanstveno tehnologijskom parku Step Ri, održana je završnica case study natjecanja Realizator 2017. Preko 40 studenata u 19 timova predstavilo je svoja rješenja poslovnih slučajeva pet renomiranih poduzeća.

Stručni žiri sastojao se od ravnateljice… Nastavi čitati

Uručene godišnje nagrade Zaklade Sveučilišta u Rijeci

Na svečanosti koja se u petak 8. prosinca 2017. održala na Rektoratu Sveučilišta, dodijeljena je 13. godišnja nagrada Zaklade Sveučilišta u Rijeci za kalendarsku godinu 2016. istaknutim znanstvenicima i umjetnicima, a među njima i nagrada za životno djelo.

U uvodnoj… Nastavi čitati

Jubilarna 5. Donatorska aukcija iznad svih očekivanja

U prostorima konobe Tarsa jučer je s početkom u 19 sati održana 5. Donatorska aukcija slika u organizaciji Zaklade Sveučilišta i tvrtke Metis d.d. Aukcija se održava tradicionalno u prosincu, a prošlu noć proslavila je i mali jubilej – svoju… Nastavi čitati

Održana konferencija za medije povodom 5. Donatorske aukcije slika

Danas u 11 sati u Riječkom informativnom centru održana je konferencija za medije povodom 5. Donatorske aukcije slika u organizaciji Zaklade Sveučilišta u Rijeci i tvrtke Metis d.d.

Na konferenciji su sudjelovali predstavnici organizatora, ravnateljica Zaklade izv. prof. dr.… Nastavi čitati

Realizator 2017.: Natjecateljski modul

Dragi realizatori i realizatorice, pred nama je posljednji modul sveučilišnog case study natjecanja Realizator 2017. Čestitamo svim natjecateljima koji su predali svoje radove! U nastavku slijedi nekoliko uputa.

Pitching trening: 3 minute do uspjeha

STEP RI, 6. i… Nastavi čitati

Zaklada sudjeluje u projektu

Zaklada sudjeluje u projektu

Arhiva


O nama | Prioriteti | Organizacijska struktura | Temeljni dokumenti | Godišnja izvješća | Djelatnost Upravnog odbora