Obavijest o odgodi rezultata natječaja za izdavačku djelatnost i studentske aktivnosti

Zaklada Sveučilišta u Rijeci odgađa objavu rezultata Natječaja za izdavačku djelatnost te Natječaja za studentske aktivnosti objavljenih 19. travnja 2019. godine.

Sjednica Upravnog odbora planirana je za rujan 2019. godine. Po održavanju sjednice, prijavitelji će o rezultatima biti obaviješteni u… Nastavi čitati

Obavijest o godišnjem odmoru

Ured Zaklade Sveučilišta u Rijeci bit će zatvoren od 29. srpnja do 18. kolovoza 2019. godine radi korištenja godišnjih odmora. S redovitim radom Zaklada ponovno počinje 19. kolovoza. Za eventualne upite u tom razdoblju moguće je obratiti se na… Nastavi čitati

Zakladin projekt MemoRI 2020 među šest odabranih projekata

U četvrtak 18. srpnja u prostorijama RiHub-a održana je Skupština udruge Poslovni klub PartneRi na kojoj su odabrani projekti iz područja kulture, umjetnosti i društvenih inovacija koje će ova udruga sufinancirati.

Poslovni klub PartneRi objavio je u travnju… Nastavi čitati

Predstavljen natječaj za Nagradu za transfer znanja

Zaklada Sveučilišta u Rijeci u suradnji s tvrtkom partner Alarm automatika d.o.o. u sklopu programa Riječka ideja, smjer Poticaj, raspisala je natječaj za Nagradu za transfer znanja.

Povodom pokretanja natječaja u sveučilišnom prostoru Delta Lab održano je predstavljanje Nagrade na… Nastavi čitati

Zaklada u sveučilišnom timu TEFCE projekta

Sveučilište u Rijeci partner je u Erasmus+ projektu Prema europskom okviru za društveni angažman visokih učilišta (eng. Towards a European Framework for Community Engagement in Higher Education (TEFCE)).

Opći cilj projekta je pridonijeti povećanju angažmana europskih sveučilišta u rješavanju… Nastavi čitati

Poziv za sudjelovanje na konferenciji

Međunarodna konferencija “Zdravstvena zaštita kao javni prostor. Društvena integracija i društvena različitost u kontekstu dostupnosti zdravstvene zaštite u Europi” u organizaciji Katedre za društvene i humanističke znanosti u medicini, Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci bit će održana 5 i… Nastavi čitati

Dopuna Natječaja za dodjelu Nagrade Zaklade Sveučilišta u Rijeci

Temeljem zaprimljenih upita, Zaklada Sveučilišta dana objavljuje Pojašnjenje i dopunu Natječaja za dodjelu Nagrade Zaklade Sveučilišta u Rijeci za kalendarsku godinu 2018. U slučaju dodatnih upita, slobodno nam se obratite na zaklada@uniri.hr.

Raspisan natječaj za dodjelu Nagrade za transfer znanja

Zaklada Sveučilišta u Rijeci u suradnji s tvrtkom partner Alarm automatika d.o.o. u sklopu programa Riječka ideja, smjer Poticaj, raspisala je natječaj za Nagradu za transfer znanja.

Cilj i svrha Nagrade su prepoznavanje i nagrađivanje primjera dobre prakse… Nastavi čitati

Najava natječaja za dodjelu Nagrade za transfer znanja

Zaklada Sveučilišta u Rijeci u suradnji s tvrtkom partner Alarm automatika d.o.o. u sklopu programa Riječka ideja, smjer Poticaj, najavljuje natječaj za dodjelu Nagrade za transfer znanja.

Transfer znanja jedan je od strateških ciljeva Sveučilišta u Rijeci… Nastavi čitati

Raspisan natječaj za dodjelu “Nagrade Zaklade Sveučilišta u Rijeci” za kalendarsku godinu 2018.

Zaklada Sveučilišta u Rijeci raspisala je natječaj za dodjelu ”Nagrade Zaklade Sveučilišta u Rijeci” za kalendarsku godinu 2018.

Prijave i prateća dokumentacija dostavljaju se putem Zakladinog e-sustava prijava (www.zaklada.uniri.hr/epp) i zemaljskom poštom, a rok za podnošenje prijava je… Nastavi čitati

MemoRI 2020. – igrom do društva znanja

Poslovni klub PartneRi  u sklopu Europske prijestolnice kulture 2020. raspisao je natječaj za financiranje projekata s ciljem podizanja kvalitete života u lokalnoj zajednici i promicanja društveno odgovornog ponašanja i suradnje sa zajednicom kroz ulaganja u kulturu, umjetnost i društvene… Nastavi čitati

U Zakladi uspješno završen ciklus stručne prakse

Od 17. travnja do 31. svibnja 2019. godine, student 3. godine preddiplomskog studija Poslovna ekonomija, smjer Menadžment,  Dominik Čičić uspješno je završio stručnu praksu u Zakladi Sveučilišta u ukupnom trajanju od 80 sati.

Stručna praksa u… Nastavi čitati

Utrka Vertikalno lice Platka

Manifestacija Sva lica Platka poziva vas na trail utrku pod nazivom Vertikalno lice Platka koja će se održati 9. lipnja 2019. godine.

Osim utrke na 5 km, ove godine možete se okušati… Nastavi čitati

Klimatske promjene u fokusu projekta TeRRIFICA

Jučer, 29. svibnja 2019. u kongresnom centru Akvarij predstavljen je europski projekt Territorial RRI Fostering Innovative Climate Action (TeRRIFICA).

Projekt TeRRIFICA se bavi klimatskim promjenama s naglaskom na vodu (vodni resursi i upravljanje, suše / poplave, zagađenja, migracije,… Nastavi čitati

Poziv na 5. Smotru glumačkih akademija

Studentski kulturni centar Rijeka od 24. do 26. svibnja 2019. godine organizira jubilarnu 5. Smotru glumačkih akademija. Tijekom tri dana programa studentice i studenti predstavit će svoje radove kolegicama i kolegama iz drugih gradova, profesoricama i profesorima… Nastavi čitati

Zaklada sudjeluje u projektu

Zaklada sudjeluje u projektu

Arhiva


O nama | Prioriteti | Organizacijska struktura | Temeljni dokumenti | Godišnja izvješća | Djelatnost Upravnog odbora